Η Εταιρία μας

Λιγα λογια για την εταιρια μας

Η εταιρία SOFTECHNICA ιδρύθηκε με έδρα τη Σπερχειάδα Φθιώτιδας από τους αδερφούς Α. & Β. Σοφιανός κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα και με τη δραστηριότητά μας να εφαρμόζεται στους τομείς ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού, διανομή ηλεκτρικής ενέργειας κτλ. Προσδοκία της εταιρίας μας είναι να είμαστε οι κορυφαίοι στο χώρο της ενέργειας και του ηλεκτρισμού.

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην εμπορία, επισκευή και εγκατάσταση Ηλεκτρολογικού υλικού και Ηλεκτρολογικών πινάκων διανομής όπως και λοιπού ηλεκτρολογικού υλικού, ενσωματώνοντας κάθε φορά τη τελευταία τάση της τεχνολογίας ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον, βάση της πολύχρονης εμπειρίας μας στο τομέα αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας εγκαταστάσεις σε μεταλλικές στεγάσεις/κτίρια, σκελετούς βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών κάνοντάς μας έτσι πρωτοπόρους στο τομέα της εγκατάστασης.

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σύστημα εφαρμογής Ισχύος και Αυτοματισμού. Επίσης, μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικούς πίνακες για βαριές βιομηχανικές χρήσεις πάσης φύσεως συστημάτων Μέσης και Χαμηλής Τάσης σε Ιδιωτικό/Δημόσιο Τομέα, Οργανισμούς, Βιοτεχνίες και Βιομηχανίες.

Κατασκευάζουμε Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 500/1000 MW, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες εφαρμογές, με αξιόπιστους και δοκιμασμένους πίνακες διαχείρισης ηλεκτρικού φορτίου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μία από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας είναι ότι εκτός από την έδρα μας στη Σπερχειάδα, οι επαγγελματίες μας μπορούν να βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με τα ιδιωτικά επαγγελματικά οχήματά μας, ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, που αξιοποιούν τη βαθιά τεχνογνωσία της βιομηχανίας σε τυποποιημένες και προκατασκευασμένες μονάδες.    

Στρατηγική της εταιρίας μας

36

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

1ο χλμ Επαρ. Οδ. Σπερχειάδας, Αγ.Σώστη